Yritykset

PLL Rakennus Oy toimii yritysten kanssa alihankinta yhteistyössä. Keskeisimpiä urakoitamme ovat esimerkiksi timanttiporausta, -sahausta sekä muita purkutöitä vaativat projektit.  Erilaiset muuraus- ja rappaus projektit teemme ammattitaidolla. Kauttamme saa niin julkisivumuurauksia, että laatta-asennuksia eri rakennus vaiheissa.

Erikoisosaamisemme ovat kuitenkin erilaiset kivityöt niin ulko- kuin sisätiloihin. Toteutamme kohteesi kivityöt  betonikiveyksistä graniittiasennuksiin. Myös kivimuurit ja luonnonkiviasennukset onnistuvat kauttamme. Toteutamme kaikenlaiset kivityöt Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. Kivi on materiaalina kestävä mutta myös vaativa työstettävä. PLL Rakennus Oy:llä on vankka kokemus erilaisista kivitöistä ja kivilajeista.

Tarjoamme muutenkin laaja-alaisesti eri rakennusalan palveluita, esimerkiksi vuonna 2020-2021 toteutimme putkiremontteja taloyhtiöihin.

Toivomme harkitsevanne yritystämme vaihtoehtona yhteistyökumppaniksi. Tutustu referennseihimme ja kysy lisää.

Tarjoamme mm seuraavia palveluita yrityksille:


Luotettava kumppani
PLL Rakennus OY:n toiminta perustuu aitoon haluun palvella asiakkaita. Olipa urakka pieni tai suuri, sen onnistuminen ja asiakkaiden tyytyväisyys on yritykselle tärkeää.  Lisäksi olemme on mukana tukemassa rehtiä kilpailua rakennusalalla. Siitä esimerkkinä, kuulumme Luotettava Kumppani ohjelmaan. Luotettava Kumppani – ohjelma hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen hakemisen eri rekistereistä. Samalla tiedot pysyvät aina ajantasalla. Lisäksi tiedot työntekijöistämme löytyy veronumero.fi:stä , kuten veronumerolaki edellyttää.  Voit hakea ilmaiseksi raportteja yrityksestämme Suomen Tilaajavastuu Oy:n sivuilta: https://www.tilaajavastuu.fi/raportit/ 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!