PALVELUT

PLL Rakennus Oy :n erikoisosaamisena erilaiset kivityöt

PLL Rakennus Oy palvelee yli 20 vuoden kokemuksella. Meiltä saatte kohteeseen räätälöidyn ja projektin olosuhteet huomioivan ratkaisun.

Yritys tarjoaa laajan palvelutarjonnan: sisustus remonteista muuraukseen, suunnittelusta toteutukseen. Palvelut sisältävät yleiset talonrakennustyöt, pintaremontti, remontointi, kivityöt, muuraus, uudisrakentaminen, saneeraus ja huoltotyöt.

Yritykset

Teemme yhteistyötä usean alihankkijan kanssa, kauttamme saa siten palvelut myös isoihin urakoihin mm. putkiremontit sekä julkisivumuuraukset.

Yksityistaloudet

Yksityistalouksille tarjoamme mm. puutarhojen kivityöt, luonnonkivimuuraukset sekä myös sisustusremontteista uudisrakentamiseen.

Palvelut kuitenkin keskittyvät erityisesti erikoisosaamiseemme eli erilaisiin kivityöt, muuraus-, ja rappaus palveluihin sekä erilaisten kivilaattojen asennuksiin. Erityisesti marmori-, graniitti-, ja muut kivityöt onnistuvat kauttamme.  Toteutamme mm. katujen reunakivetyksiä, pihakivetyksiä, luonnonkivi muurauksia, liuskekivi maalauksia. Yrityksemme taustalla on vahva kokemus ja työntekijöillämme löytyy osaamista haastaviinkin urakoihin.

Kun kivityöt ja muut pohjatyöt on tehty huolella, sen huomaa vuosienkin kuluttua. Kivi materiaalina on erittäin kestävä ja sen käsittely vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Erityisesti graniitti-ja marmori kasvattavat suosiotaan niin sisä- että ulkotiloissa, ja näiden materiaalien käsittelystä meillä on vuosien kokemus.

Oli sitten kyseessä yritys tai yksityisasiakas, erilaiset kunnostustyöt nostavat kiinteistön arvoa. Pintaremonteilla saadaan asuntoihin uutta ilmettä esimerkiksi myyntiä varten, ja pihakiveyksellä ryhtiä maisemaan. Yritysten kiinteistön sekä sisä -että ulkotilat vaativat ajan saatossa kunnostusta tai jopa uudisrakentamista. Kauttamme onnistuu laadukkaat remontit ja rakennusurakat.  Kun haluat kivityön tai muun rakennusurakan jäljen näkyvän kauniina vuosienkin kuluttua, ota meihin yhteyttä.

Olemme tehneet julkisiin tiloihin useita kivitöitä mm. Tripla, Redi, Lappeerannan Oikeustalo ja Tuusulan Asuntomessut . Tutustu työjälkiimme myös meidän instagram sivuillamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!