YRITYS

PLL Rakennus Oy tarjoaa kokonaisvaltaista rakennuspalvelua, erityisosaamisena erilaiset rappaus-, muuraus- ja saneeraus työt,  unohtamatta kivi- ja graniittiasennusta. Yrityksen toimialueena on Etelä-Suomi, pääasiassa pääkaupunkiseutu, mutta tuotamme palveluita myös muille paikkakunnille. Olemme mm. tehneet Lappeenrannan oikeustalolle rappaus sekä graniittiasennusta.

Palvelumme sisältävät niin erilaiset purkutyöt kuin uudiskohteen suunnittelun ja rakentamisen. Yhteistyökumppaneinamme meillä on useita alihankkijoita, joiden luotettavaa ja ammattitaitoista osaamista käytämme tarvittaessa. Lisäksi tarjoamme suunnittelutyötä ja pohjapiirrosten tekoa tarvittaessa. Tavoitteena on saada asiakkaalle parhain mahdollinen kokonaisuus, ja näin ollen taata asiakastyytyväisyys.

Toimintamme ydin on toiminnan luotettavuus ja nopea sekä laadukas palvelu.  Toimintamme keskiössä on aikataulussa pysyminen laadusta tinkimättä.

Toimialana ovat yleiset talonrakennustyöt, kivi – ja graniittisasennus, julkisivurappaukset, ympäristö- ja infrarakentaminen, uudisrakentaminen, saneeraus- ja huoltotyöt.  Yrityksemme tuottaa paljon erilaisia korjausrakentamisen palveluita, mutta myös uusien kohteiden rakentamista. Lisäksi tuotamme sisustusremontointia ja luonnonkivimuurausta ulkotiloihin. Meiltä saa kattavasti kaikki palvelut saman katon alta.

Tarjoamme yksityisille henkilöille suurempia urakoita sekä yrityksille alihankintasopimuksia. Tutustu palveluihimme tästä

Luotettava kumppani – veronumero.fi 

PLL Rakennus Oy on mukana tukemassa rehtiä kilpailua rakennusalalla ja on mukana Luotettava Kumppani ohjelmassa.  Luotettava Kumppani – ohjelma hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajantasalla.

Lisäksi tiedot työntekijöistämme löytyy veronumero.fi:stä veronumerolain edellyttämällä tavalla.

Voit hakea ilmaiseksi raportteja yrityksestämme Suomen Tilaajavastuu Oy:n sivuilta: https://www.tilaajavastuu.fi/raportit/