+358 44 3444 858
myynti@pllrakennus.fi

YRITYS

PLL Rakennus Oy tarjoaa kokonaisvaltaista rakennuspalvelua suunnittelusta toteutukseen yli 20 vuoden kokemuksella. Yrityksen toimialueena on Etelä-Suomi, pääasiassa pääkaupunkiseutu.

Palvelumme sisältävät niin rakennuksen purkamisen kuin uudiskohteen suunnittelun ja rakentamisen. Yhteistyökumppaneinamme meillä on muutamia alihankkijoita, joiden luotettavaa ja ammattitaitoista osaamista käytämme tarvittaessa. Lisäksi tarjoamme sunnittelutyötä ja pohjapiirrosten tekoa tarvittaessa.

Toimintamme ydin on toiminnan luotettavuus ja nopea sekä laadukas palvelu.

Toimialana ovat yleiset talonrakennustyöt, pintaremontit, remontointi, uudisrakentaminen, saneeraus ja huoltotyöt. Vanhojen asuntojen remontointia kokonaisvaltaisesti. Uusien kohteiden rakentamista. Sisustusremontointia ja luonnonkivimuurausta ulkotiloihin.

Tarjoamme yksityisille henkilöille suurempia ja pienempiä urakoita sekä yrityksille alihankintasopimuksia
Yritys kuuluu luotettava kumppani ohjelmaan.

Luotettava kumppani – veronumero.fi 

PLL Rakennus Oy on mukana tukemassa rehtiä kilpailua rakennusalalla ja on mukana Luotettava Kumppani ohjelmassa.  Luotettava Kumppani – ohjelma hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajantasalla.

Lisäksi tiedot työntekijöistämme löytyy veronumero.fi:stä veronumerolain edellyttämällä tavalla.

Voit hakea ilmaiseksi raportteja yrityksestämme Suomen Tilaajavastuu Oy:n sivuilta: https://www.tilaajavastuu.fi/raportit/